vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

veelgestelde vragen op een rij

 

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen èn antwoorden over Wens & Co. Uiteraard kan het zijn dat uw vraag er niet bij zit, of dat u gewoon even persoonlijk contact wilt. En dat vinden we belangrijk! Stel hieronder uw vraag, of neem contact op.

 

1.  Bouwen jullie eigenlijk cataloguswoningen?

Het idee van gestandaardiseerde woningen bouwen is niet nieuw. Er zijn vele partijen die er een sport van hebben gemaakt om zo goedkoop mogelijk te bouwen. Als u dergelijke cataloguswoningen wel eens goed hebt bekeken, begrijpt u meteen het verschil met onze woningen.

Wij hebben een ander uitgangspunt. We gaan er vanuit dat u verstandig wilt investeren en een hoogwaardige woning wilt laten bouwen. Hoeveel opties u ook hebt, aan de keuze voor vakwerk valt bij ons niet te tornen. Omdat we tegelijkertijd het proces efficiënt maken, bouwen we wel sneller en voordeliger. De beste omschrijving voor onze woningen? Wens & Co-woningen…2.  Gelden de genoemde prijzen voor heel Nederland?

Wens & Co werkt vanuit Stroe. De genoemde prijzen zijn geldig voor bouwlocaties in een straal van 50 kilometer rond Stroe. Is uw bouwlocatie verder weg, dan zullen we in overleg met u reiskosten berekenen.3.  Wij hebben enkele wensen die we niet bij de opties terugzien. Wat nu?

De basisontwerpen hebben maar één doel: het maken van keuzes eenvoudiger en het bouwen voordeliger maken. We kunnen echter alles naar wens aanpassen en zover afwerken als u wilt. Wilt u ons meteen een openhaard laten realiseren?

Of hebt u zelf ideeën over het ontwerp van uw woning? Lijkt het u gemakkelijk als we meteen uw tuinhuis bouwen? Hebt u specifieke wensen met betrekking tot de beveiliging of andere installaties? Alles is mogelijk!4.  Gaat het bouwen ons veel tijd en energie kosten?

De beste opdrachtgever is een betrokken opdrachtgever. Het is belangrijk dat u van begin tot eind betrokken bent bij de bouw van uw woning. Als we zorgvuldig contact houden, kunnen we meteen op uw wensen inspelen. Omdat we van tevoren al uw wensen bespreken, zult u dit met veel plezier doen. U hoeft geen tijd en energie te verspillen aan discussies over meerwerk. U hoeft niet zorg te dragen voor de coördinatie van onderaannemers. Laat af en toe uw gezicht zien op de bouwplaats en geniet van de vorderingen. Dat is alles…!5.  Wat zit in de standaardprijs inbegrepen?

 • Keramische dakpannen
 • Vloerverwarming gehele woning als hoofdverwarming
 • Luxe stompe (paneel)deuren in hardhouten binnendeurkozijnen
 • Alle buitenkozijnen en deuren voldoen aan het Politiekeurmerk
 • Luxe hardhouten verdiepingstrap (detaillering trap en balustraden in overleg)
 • Plafondafwerking
 • Betonnen verdiepingsvloer
 • Compleet en uitgebreid installatiewerk
 • Badkamer met ligbad, inloopdouche, hangend toilet, wastafel en tegelwerk
 • Toilet met hangend toilet en fonteintje
 • Solide zolder met vlizotrap of vaste hardhouten trap
 • Dakgoten en regenpijpen standaard uitgevoerd in zink
 • Woning voldoet aan EPC norm van 0,4
 • Hoogwaardige isolatie
 • Architectkosten, Aanvraag welstand / bouwvergunning
 • Alle benodigde berekeningen voor de aanvraag bouwvergunning6.  Worden de woningen traditioneel gebouwd?

Ja, de woningen worden volledig traditioneel gebouwd volgens de beproefde gestapelde bouwmethode. Metselaars bouwen de wanden op de bouwplaats. Kappen worden echter geprefabriceerd gemonteerd. Hierdoor worden weersinvloeden op onbeschermd kaphout voorkomen en de bouwtijd verkort. Een ideale mix van traditioneel bouwen met het prefabriceren van bouwdelen resulteert in het best haalbare kwaliteitsniveau.7.  Kan ik ook een woning naar eigen smaak en stijl door Wens & Co laten bouwen?

Ja, Wens & Co is een kleinschalig en persoonlijk. We werken nauw samen met enkele ontwerpers waarmee we kunnen inspringen op elke persoonlijke stijl. Hierbij heeft u een aanspreekpunt en hoeft u niets meer te regelen. Zo mogelijk zullen we bij ontwerpen ook gebruik maken van onze standaard bouwmethoden zodat ook die prijzen zo laag mogelijk zullen blijven.8.  Kan ik ook een complete woning kopen, inclusief grond?

In sommige gevallen biedt Wens & Co complete pakketten aan. Dit is ook voor ons afhankelijk van het aanbod in bouwkavels. Mocht dit zo zijn dan zal dit duidelijk vermeld zijn op de site of op onze Facebook pagina. Over het algemeen zijn bouwkavels ook te koop op woning-sites als www.funda.nl of op www.bouwkavels.nl of www.woonkavels.nl Als u iets op het oog heeft maar u weet niet zeker of hierop gebouwd mag worden dan onderzoeken we dat graag voor u.9.  Waar moet een bouwkavel aan voldoen?

De kavel moet de bestemming vrijstaande woning of bedrijfswoning hebben. Locatie moet bereikbaar zijn voor groot materieel als vrachtwagens en kranen, voorzien van schonegrond verklaring en bouwrijp. Dat wil zeggen: zonder oude bebouwingen of hoge begroeiing.10.  Zijn er ook andere indelingen mogelijk?

Alle woningen zijn vrij indeelbaar, in een heel aantal gevallen zal dit zelfs met een minimum aan meerkosten mogelijk zijn. Hierin willen we graag met u overleggen zodat het resultaat exact is toegespitst op uw persoonlijke woonwensen.11.  Hoelang duurt het voordat de woning opgeleverd wordt?

Doorlooptijd is afhankelijk van vergunningprocedure en bouwtijd. Na akkoord zal de vergunningprocedure vrijwel onmiddellijk starten. Hiermee heeft u veel tijdwinst ten opzichte van een doorlooptijd met separate architect en aannemer. Gemiddeld zal oplevering ca. 4-5maanden na akkoord zijn.12.  Kunnen de Wens & Co woningen overal gebouwd worden?

Door slimme maatvoeringen te gebruiken passen de woningen in nagenoeg alle bestemmingplannen. Standaard goothoogten, nokhoogten en m3-inhoud zijn bepaald aan de hand van de gemiddelde bestemmingplaneisen in Nederland. Voor elk specifiek geval willen we dit graag voor u controleren.13.  Zijn alle genoemde prijzen op de website inclusief of exclusief BTW?

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.14.  Zijn er buiten de offerteprijs nog andere kosten te verwachten die niet inbegrepen zijn in de aanneemsom?

Voor nieuwbouw van een woning moet rekening gehouden worden met kosten uit aankoop bouwkavel, kosten koper hierbij en de offerte van Wens & Co. Hierbij komen kosten uit leges van de betreffende gemeente. Daarnaast moeten er constructieve grondonderzoeken gedaan worden als die nog niet bekend zijn. Tenslotte moet u zelf rekening houden met kosten voor inrichting van de woning en de tuin. Standaard is geen keuken in de offerte van Wens & Co opgenomen, optioneel kan deze wel gekozen worden.15.  ​​​​​​​Zijn er mogelijkheden om het offertebedrag te verlagen door bijvoorbeeld dingen zelf te doen?

De offerte is helemaal compleet, inclusief enige werkzaamheden aan terrein en inclusief afschilderwerk. Deze posten zouden eventueel door de opdrachtgever cq. derden uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast kunnen we in overleg de woningen ook casco opleveren. In goed overleg is er veel mogelijk.

 

bereken de prijs van je woning in 5 stappen!

 

wens&co, een flexibel én
stabiel bouwbedrijf